This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

4.8 stars on Google!

Ordered before 2pm, shipped today!

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Still 39 for free shipping!

Shopping cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Still 39 left until free shipping!
No more products available for purchase

Products
Pair with
Add order notes

Bij vragen of opmerkingen kan je mailen naar anna@depindakaaswinkel.nl

Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Snelle Pindapaas konijnenbroodjes

Snelle Pindapaas konijnenbroodjes

Snelle Pindapaas konijnenbroodjes

In samenwerking met Hemelssbakken

Een heerlijk en simpel recept voor schattige paasbroodjes met onze pindapaas

Voor 12 stukjes

Ingrediënten

1 blik croissantdeeg

Voor de frosting

  • 50g roomkaas
  • 1 el poedersuiker

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 10 minuten
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk


Bereidingswijze

paasbroodje konijn

Stap 1: Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C (boven- en onderwarmte). Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2: Croissantdeeg voorbereiden

  • Haal het croissantdeeg uit de verpakking en rol het volledig uit.
  • Druk of knijp de naden goed dicht zodat het een egale lap wordt.
  • Snijd de lap doormidden en bestrijk beide helften met pindapaas
  • Bestrooi het geheel met kaneel.

Stap 3: Konijntjes vormen

  • Snijd elke plak in zes lange repen.
  • Rol elke reep lichtjes op en vorm het uiteinde tot konijnenoren.
  • Gebruik de foto’s als voorbeeld.
  • Leg de gevormde konijntjes op de bakplaat.

Stap 4: Bakken

  • Bak de konijntjes ca. 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
  • Let op: elke oven werkt anders, dus houd ze goed in de gaten!

Stap 5: Frosting maken

  • Meng de roomkaas met de poedersuiker tot een glad mengsel.
  • Doe de frosting in een spuitzak (of een ziplock-zakje waar je een puntje afknipt).

zelf paasbroodje maken

Stap 6: Decoreren

  • Laat de konijntjes even afkoelen voordat je ze decoreert, anders smelt de frosting.
  • Versier naar wens met de frosting.

Fijne Pasen en geniet van deze heerlijke pindapaas konijnenbroodjes!

Liquid error (layout/theme line 64): Could not find asset snippets/customer-discount.liquid