Het verhaal achter onze trots, de eerste pindakaaswinkel van Nederland!

De Pindakaaswinkel Michiel

Het pindakaas avontuur is begonnen aan de keukentafel, daar werden door Michiel Vos de eerste smaken gecombineerd. Michiel is boerenzoon en al van jongs af aan groot pindakaasfan maar miste de variatie bij dit beste beleg in een potje. Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van een pindakaaswinkel was geboren.

 

Aan de Czaar Peterstraat werd vervolgens een pand in gebruik genomen en de letters De Pindakaaswinkel op het raam geplakt. De overweldigende reacties die hierop volgden en het gevoel van Nederlandse saamhorigheid maakte meteen duidelijk dat het juiste pad was ingeslagen om een daadwerkelijke winkel te beginnen met alleen maar pindakaas.

 

Bij De Pindakaaswinkel gebruiken we alleen echte ingrediënten, geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken wij naar de eerlijkste ingrediënten, fair trade en/of biologisch. De pinda’s worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld.

 

Kortom, onze pindakaas is puur, het is goed voor je spieropbouw en helpt zelfs bij het afvallen. Je doet jezelf en je lijf er dus een plezier mee! Hopelijk genieten we dankzij De Pindakaaswinkel allemaal nog meer van het beste beleg in een potje.

Ons team

Pindabaas sweater

Michiel Vos

De Maker | michiel@depindakaaswinkel.nl

 

Michiel is De Pindakaaswinkel begonnen en houdt zich vooral bezig met het maken van de lekkerste pindakazen met de meest eerlijke ingrediënten.

Pindabaas sweater

Bas De Koeijer

De Prater | bas@depindakaaswinkel.nl

 

Bas houdt zich bezig met potentiële nieuwe en de huidige verkoop punten.

Pindabaas sweater

Chiel Spruitenburg

De Denker | chiel@depindakaaswinkel.nl

 

Chiel houdt zich bezig met communicatie zowel online als offline en met onze nieuwe concepten