0
Klantbeoordelingen: (9,8/10)
215.284 mensen gingen je voor!
klok voor 14:00 besteld, morgen in huis
Contact met Pindabazen

Wij zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient!

Kunnen wij je ergens
mee helpen?

Stuur een e-mail naar
michiel@depindakaaswinkel.nl

Contact Pindabaas Michiel Vos
Michiel Vos
De Maker
Contact Pindabaas Chiel Spruitenburg
Chiel Spruitenburg
De Denker

Veel gegeven antwoorden

Wij gebruiken geen verdikkingsmiddelen of andere toevoegingen. Hierdoor is onze pindakaas zoals deze hoort te zijn: iets minder stevig. Ons advies is altijd, goed roeren voor gebruik!

Onze pindakaas bevat tenminste 80% onverzadigd vet.

Onze pindakaas wordt met de hand gemaakt, daarom zullen de potten altijd iets van elkaar verschillen.

Wij hebben nog nooit bedorven pindakaas meegemaakt, waarschijnlijk omdat de pot zo snel leeg is! De pindakaas is in ieder geval een half jaar houdbaar. Verse pindakaas is echter altijd lekkerder. Tip van de Pindabazen: zet je potje in de koelkast om olieafscheiding te voorkomen.

Wij halen onze pinda’s uit Argentinië. Tot nu toe hebben we geen lekkerdere pinda’s voor pindakaas kunnen vinden en we weten dat er hier op een eerlijke manier geboerd wordt.

Wij gebruiken alleen pinda’s en kokosolie voor onze pindakaas, verder geen stabilisatoren. Hierdoor ontstaat een laagje olie na zo’n vier weken en bij hoge temperaturen. Om dit tegen te gaan adviseren wij om de pindakaas in de koelkast te bewaren.

De levertijd is normaal gesproken 1 werkdag, maximaal is 2 werkdagen. Bij orders met een XXL pot is de levertijd iets langer. Wij doen ons best om deze bestellingen binnen 5 werkdagen af te handelen.

De verzendkosten voor een ‘particuliere’ bestelling zijn €3,95 binnen Nederland. Vanaf 35 euro is de verzending in Nederland gratis, voor Duitsland en Belgie is dit 45 euro.

Zoek je een ander antwoord?

Stuur een e-mail naar michiel@depindakaaswinkel.nl

Winkelmand
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen