Vacatures

Tja, “Junior Sales Medewerker” is zo’n algemene term horen wij jou denken. Dat vinden wij stiekem ook. Maar laten we proberen om jou een zo goed mogelijk beeld te geven naar wie of wat wij op zoek zijn!
Ben jij iemand die aan het prille begin van je carrière staat en heb je ongelofelijk veel zin in een vette uitdaging? Top, lees dan verder! Als je net bent afgestudeerd en een enorme honger hebt gekweekt om eindelijk de eerste stappen te zetten in een commerciële carrière, dan willen wij graag meer van jou weten. Ook als je niet gestudeerd hebt, maar wel heel erg gemotiveerd bent om te leren tijdens je werk, zijn wij benieuwd naar jou. Wie je ook bent, bij ons kun je jezelf gaan ontwikkelen op het gebied van ondernemen en krijg je de kans om jezelf te ontplooien als commerciële knaller! Wij vinden het voornamelijk ontzettend belangrijk dat jij heel veel zin hebt om deze uitdaging aan te gaan.

Over De Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel is dé bestemming voor liefhebbers van pindakaas in alle smaken en variaties, ook wel Pindabazen genoemd. Met een webshop, meerdere vestigingen in het hele land en meer dan 800 verkooppunten bieden we onze klanten een lekkere ervaring waarin ze kunnen genieten van de meest bijzondere en heerlijke pindakaascreaties. Onze missie is om pindakaas op het voetstuk te zetten dat het verdient door het naar een hoger niveau te tillen met ambachtelijke en innovatieve smaken. Dat doen we nu zo’n 7 jaar en wij hebben nog steeds honger naar meer! Jij ook?

Functieomschrijving
Als Junior Sales Medewerker ben je het gezicht van De Pindakaaswinkel en speel je een cruciale rol in hoe onze klanten ons mooie product zullen beleven. Het informeren over onze pindakaas en het creëren van een onvergetelijke pindakaaservaring horen daar zeker bij. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het sluiten van deals en het bijdragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen. Natuurlijk snappen wij ook dat jij nog veel moet leren en daar krijg je dan ook de ruimte voor. Bovendien werk je samen met een ontzettend gezellig en enthousiast team om de salesactiviteiten te verbeteren en events te ondersteunen.

Wat wij bieden

– Een prachtige start van je carrière in de sales.
– De mogelijkheid om te werken in een uniek en groeiend concept.
– Een leerzame en gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
– Training en begeleiding om je vaardigheden te versterken en je kennis over pindakaas te vergroten.
– Een passend salaris met groeimogelijkheden.
– Een supermooie kans om ervaring op te doen op het gebied van ondernemen en sales.
– De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wie wij zoeken

– Je staat aan het begin van je carrière en hebt de drive om te groeien.
– Je hebt een passie voor sales en commercie.
– Je bent energiek, communicatief sterk en representatief.
– Affiniteit met voeding, in het bijzonder pindakaas, is een pluspunt.
– Je bent flexibel inzetbaar, dus ook af en toe in het weekend.
– Je hebt ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en jezelf te bewijzen!

Ben jij klaar om je sales carrière te lanceren bij het leukste foodbedrijf van Nederland? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar joost@depindakaaswinkel.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen de lekkerste pindakaaservaring te creëren voor onze klanten!

De Pindakaaswinkel is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit in het team.

De Pindakaaswinkel zet pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daaraan bijdragen! Ben jij ambitieus, heb jij grote affiniteit met marketing en e-commerce en gaat jouw hart sneller kloppen van een snelgroeiend bedrijf? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Marketing & E-commerce Manager!

 

Wat ga je doen?

De afgelopen jaren hebben wij met veel aandacht en liefde een trouwe fanbase opgebouwd door middel van onze marketingkanalen. Daar zijn we erg trots op! Als Marketing & E-commerce Manager kom je met toffe ideeën die onze marketing naar het volgende niveau tillen. Je komt in een klein team te werken, waarin ruimte is voor jouw creatieve initiatieven. Je hebt een breed takenpakket dat zich hoofdzakelijk richt op een positieve merkbeleving van De Pindakaaswinkel. Zo ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze social media accounts, het maken en monitoren van de contentplanning en het contact met (nieuwe) samenwerkingspartners. Ook zal je om input en inzet worden gevraagd voor offline marketingonderwerpen. Verder zouden wij het waardevol vinden als je ambitie hebt om door te groeien binnen De Pindakaaswinkel.

Wat wij verwachten:

 • Je hebt een grote passie voor marketing en e-commerce
 • Je bent net afgestudeerd op hbo- of wo niveau (bij voorkeur richting marketing/ e-commerce) en/of je beschikt al over 1 a 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van contentcreatie en social media;
 • Je bent ondernemend, zelfredzaam en ambitieus;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent vindingrijk en doelgericht;
 • Je neemt initiatief en bent een echte aanpakker;
 • Je bent analytisch;
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: Positief, Vindingrijk, Hongerig naar meer, Persoonlijk, Samen;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met: content creation/planning, e-mail marketing, online ads, Google Analytics, SEO, SEA, CRO en affiliate marketing.

Wat wij bieden:

Een tof, zelfgemaakt kantoor van hergebruikte materialen gevestigd in Aalsmeer. In overleg mag jij (deels) thuiswerken. Je krijgt een uitdagende functie waarbij jouw eigen ideeën en initiatieven een grote rol spelen. Je komt in een enthousiast team te werken, waar genoeg ruimte is voor gezelligheid en er is zoveel pindakaas als jij op kunt.

Over De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel is de eerste winkel die volledig in het teken staat van pindakaas in tien verschillende zelfgemaakte smaken. Wij verkopen de lekkerste pindakaas van Nederland via onze eigen winkels, een webshop en meer dan achthonderd verkooppunten. Onze pindakaas is niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de aarde. De pindaplant neemt namelijk niet alleen voedingsstoffen op, maar vangt ook stikstof op en zet dit af in de aarde, waardoor deze rijker achterblijft. In de afgelopen zes jaar hebben we ons ontwikkeld van een start up naar een scale-up. En nu zijn we dan ook op het punt dat we behoefte hebben aan een gedreven creatieveling, die bereid is om zijn handen uit de mouwen te steken om De Pindakaaswinkel op het gebied van marketing & e-commerce naar een hoger niveau te tillen.

Interesse?

Smaakt deze vacature wat jou betreft naar meer, ben je toe aan de volgende stap in je carrière en word je enthousiast van bovenstaand takenpakket? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatie te mailen naar joost@depindakaaswinkel.nl.

Wij zijn op zoek naar een: Storemanager Utrecht Hoog Catharijne

De Pindakaaswinkel zet pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Ben jij onze Pinda eindbaas die Hoog Catharijne gaat veroveren met onze pindakaas? Voor onze winkel in Utrecht zijn wij opzoek naar een Storemanager die staat te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Over De Pindakaaswinkel

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht. Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Storemanager M/V

32 – 40 uur per week

Wat zoeken wij in jou?

Als Storemanager ben jij volledig verantwoordelijk voor jouw winkel, zowel voor- als achter de schermen. Jij bent met jouw enthousiaste uitstraling het visitekaartje voor De Pindakaaswinkel in jouw stad! Jij weet jouw liefde voor pindakaas over te brengen op de klant en zorgt voor een authentieke merkbeleving. Je waarborgt de hoge servicekwaliteit en geeft leiding aan jouw winkelpersoneel.

Daarnaast zal je samenwerken met onze Rayonmanager om de doelstellingen en resultaten van jouw winkel te monitoren. Je neemt initiatief in het zoeken naar nieuwe toffe samenwerkingspartners en je bent creatief in het bedenken van campagnes om de verkoop te bevorderen. We zijn op zoek naar een echte aanpakker, met een ondernemende houding en een commerciële instelling.

Wat ga je doen?

Directe verkoop aan klanten;
Voorraad en inventaris beheren;
Winkelpersoneel aansturen;
Nieuw personeel aannemen en inwerken;
Financieel beheer;
Administratie en roosters maken;
Campagnes bedenken om de verkoop te stimuleren.

Wat bieden wij jou?

Allereerst de allerlekkerste baan van Nederland! Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Bovendien bieden wij een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij ons fulltime aan de slag, waarvan ook af en toe een dag in het weekend zal zijn. Al met al biedt deze functie veel uitdagingen. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling en je krijgt de kans om lekker te ondernemen. Jij mag jouw skills inzetten om samen met jouw team de mooiste winkel neer te zetten in de winkelstraat.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten?! Reageer dan snel door je CV en eventueel je motivatie op te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl

Wij zijn op zoek naar een: Storemanager Amsterdam St. Luciënsteeg

De Pindakaaswinkel zet pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Ben jij onze Pinda eindbaas die de St. Luciënsteeg gaat veroveren met onze pindakaas? Voor onze winkel in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Storemanager die staat te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Over De Pindakaaswinkel

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht. Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Storemanager M/V

32 – 40 uur per week

Wat zoeken wij in jou?

Als Storemanager ben jij volledig verantwoordelijk voor jouw winkel, zowel voor- als achter de schermen. Jij bent met jouw enthousiaste uitstraling het visitekaartje voor De Pindakaaswinkel in jouw stad! Jij weet jouw liefde voor pindakaas over te brengen op de klant en zorgt voor een authentieke merkbeleving. Je waarborgt de hoge servicekwaliteit en geeft leiding aan jouw winkelpersoneel.

Daarnaast zal je samenwerken met onze Rayonmanager om de doelstellingen en resultaten van jouw winkel te monitoren. Je neemt initiatief in het zoeken naar nieuwe toffe samenwerkingspartners en je bent creatief in het bedenken van campagnes om de verkoop te bevorderen. We zijn op zoek naar een echte aanpakker, met een ondernemende houding en een commerciële instelling.

Wat ga je doen?

Directe verkoop aan klanten;
Voorraad en inventaris beheren;
Winkelpersoneel aansturen;
Nieuw personeel aannemen en inwerken;
Financieel beheer;
Administratie en roosters maken;
Campagnes bedenken om de verkoop te stimuleren.

Wat bieden wij jou?

Allereerst de allerlekkerste baan van Nederland! Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Bovendien bieden wij een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij ons fulltime aan de slag, waarvan ook af en toe een dag in het weekend zal zijn. Al met al biedt deze functie veel uitdagingen. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling en je krijgt de kans om lekker te ondernemen. Jij mag jouw skills inzetten om samen met jouw team de mooiste winkel neer te zetten in de winkelstraat.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten?! Reageer dan snel door je CV en eventueel je motivatie op te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl

Wij zijn op zoek naar een: Storemanager Rotterdam Koopgoot

De Pindakaaswinkel zet pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Ben jij onze Pinda eindbaas die de Koopgoot gaat veroveren met onze pindakaas? Voor onze winkel in Rotterdam zijn wij opzoek naar een Storemanager die staat te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Over De Pindakaaswinkel

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht. Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Storemanager M/V

32 – 40 uur per week

Wat zoeken wij in jou?

Als Storemanager ben jij volledig verantwoordelijk voor jouw winkel, zowel voor- als achter de schermen. Jij bent met jouw enthousiaste uitstraling het visitekaartje voor De Pindakaaswinkel in jouw stad! Jij weet jouw liefde voor pindakaas over te brengen op de klant en zorgt voor een authentieke merkbeleving. Je waarborgt de hoge servicekwaliteit en geeft leiding aan jouw winkelpersoneel.

Daarnaast zal je samenwerken met onze Rayonmanager om de doelstellingen en resultaten van jouw winkel te monitoren. Je neemt initiatief in het zoeken naar nieuwe toffe samenwerkingspartners en je bent creatief in het bedenken van campagnes om de verkoop te bevorderen. We zijn op zoek naar een echte aanpakker, met een ondernemende houding en een commerciële instelling.

Wat ga je doen?

Directe verkoop aan klanten;
Voorraad en inventaris beheren;
Winkelpersoneel aansturen;
Nieuw personeel aannemen en inwerken;
Financieel beheer;
Administratie en roosters maken;
Campagnes bedenken om de verkoop te stimuleren.

Wat bieden wij jou?

Allereerst de allerlekkerste baan van Nederland! Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Bovendien bieden wij een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij ons fulltime aan de slag, waarvan ook af en toe een dag in het weekend zal zijn. Al met al biedt deze functie veel uitdagingen. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling en je krijgt de kans om lekker te ondernemen. Jij mag jouw skills inzetten om samen met jouw team de mooiste winkel neer te zetten in de winkelstraat.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten?! Reageer dan snel door je CV en eventueel je motivatie op te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl

Voor onze winkels in West-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Voor onze winkels in Midden-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Voor onze winkels in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Houd jij van pindakaas en maak jij oneindig veel combinaties op je brood? Dan hebben wij misschien wel de leukste stageplaats van Nederland voor jou! Wij hebben doorlopend ruimte voor twee stagiair(e)s marketing.

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Bij De Pindakaaswinkel is social media erg belangrijk. Wij bedenken zoveel mogelijk ludieke acties en inhakers om in het nieuws te komen of in contact te blijven met onze volgers op onze social mediakanalen. Daarnaast werken we geregeld samen met influencers, met wie we leuke acties bedenken. We hebben al een flinke fanbase opgebouwd en het wordt o.a. jouw taak om deze verder uit te breiden.

Werkzaamheden

 • Het creëren van content voor onze sociale mediakanalen (met name Facebook en Instagram)
  en deze kanalen bijhouden
 • Het creëren van content voor blogs en nieuwsbrieven
 • Het leveren van creatieve input voor en het mede-opzetten van PR-acties/events
 • Het opzetten van samenwerkingen met influencers
 • Het realiseren van je eigen ideeën!

Functie eisen
Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 6 kernwoorden. Je moet je in deze waarden
kunnen vinden om binnen ons team te passen. Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht denken
Hongerigheid en Persoonlijke groei. Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Verder:

 • Jij hebt een sterke affiniteit met social media en digital marketing
 • Jij houdt van creatief schrijven en hebt sterke communicatieve vaardigheden
 • Jij beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift
 • Jij bent leergierig en houdt van aanpakken
 • Jij volgt een HBO- of WO-studie op het gebied van marketing/communicatie/media
 • Jij bent proactief en zelfstandig
 • Jij bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

Wij bieden:

 • Een stageplaats voor minimaal 3 maanden
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een klein en jong team
 • Een gezellige en productieve werksfeer
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Stagevergoeding in overleg
 • Zoveel pindakaas als je op kunt

Heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend, foodbedrijf?
Stuur dan jouw CV en motivatie op naar stephanie@depindakaaswinkel.nl

Ben jij commercieel ingesteld? Lijkt het je interessant om met onze huidige klanten een warme band te onderhouden en tevens nieuwe klanten te vertellen over de lekkerste pindakaas van Nederland? Dan hebben wij een heerlijke stageplek voor jou!

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Onze pindakaas ligt in meer dan 800 bakkerijen, delicatessenzaken, koffietentjes, conceptstores en sportscholen. Daar zijn wij ontzettend trots op! Om deze lijst te onderhouden, ze met nog meer plezier onze pindakaas te laten verkopen en nog verder uit te breiden zijn wij doorlopend op zoek naar een sales / accountmanagement stagiair(e). Wij hebben doorlopend ruimte voor een stagiair. 

Werkzaamheden

 • Een stageopdracht m.b.t. omzetverhoging bij huidige klanten of nieuwe verkoopkanalen
 • Werven van prospects
 • Customer Relationship Management
 • Accountmanagement; je gaat op bezoek bij klanten en denkt mee over hoe we hen nog beter kunnen bedienen
 • Je werkt mee met alle facetten van het bedrijf en krijgt de kans om nieuwe wegen in te slaan.

Functie eisen

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 6 kernwoorden. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht denken, Hongerigheid en Persoonlijke Groei. Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Verder:

 • Jij hebt affiniteit met pindakaas
 • Jij bent een vlotte babbelaar
 • Jij bent niet bang om creatieve ideeën te delen
 • Jij houdt van aanpakken
 • Jij hebt een commerciële visie
 • Jij bent leergierig
 • Jij bent minimaal 3 maanden, 4 dagen in de week beschikbaar
 • Ervaring in de sales en een rijbewijs B is een pré.

Wij bieden:

 • Een stageplaats voor minimaal 3 maanden
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een klein en jong team
 • Een gezellige en productieve werksfeer
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Stagevergoeding in overleg
 • Zoveel pindakaas als je op kunt

Dus: Heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waar je verantwoordelijkheid krijgt over het salesproces? Stuur dan jouw CV en motivatie naar michiel@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas of een kop koffie!

Stagiair(e) Makerij

Heb jij zin om te leren hoe je van Argentijnse pinda’s de lekkerste pindakaas van Nederland kunt maken? Dan hebben wij een smakelijke stageplek voor jou! Voor onze makerij in Aalsmeer zijn wij doorlopend op zoek naar meerdere stagiaires.

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Wij nemen je mee in het proces om van pinda’s een prachtig product te maken. Daarnaast leer je hoe onze makerij functioneert en help je bij alle facetten. 

Werkzaamheden 

 • Maken van 10 verschillende soorten pindakaas
 • Potjes pindakaas vullen
 • Verpakken van de pindakaas
 • Inpakken van de pindakaas
 • Verzendingen gereed maken

Functie eisen 

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 6 kernwoorden. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht denken, Hongerigheid en Persoonlijke Groei. Is dat zo? Lees dan vooral verder! 

Verder:

 • Jij doet altijd je best
 • Jij bent leergierig
 • Jij houdt van aanpakken
 • Jij staat positief in het leven
 • Jij volgt een opleiding op het gebied van voeding
 • Aantal dagen in overleg (minimaal 1 dag in de week)
 • Technische kennis is een pré

Dus: heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waarin je veel kunt leren over het maken van een topproduct? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar joost@depindakaaswinkel.nl. 

Stagiair(e) commerciële ondersteuning en promoties Retail De Pindakaaswinkel

Wil jij ook bijdragen aan onze prijs-, promotie- en assortiment-strategie? Lees dan verder!

Als stagiaire Retail ben je verantwoordelijk voor communicatie met de winkels, winkelcommunicatie en lokale marketing van De Pindakaaswinkel. Je krijgt een goed beeld van promotiemanagement en inzicht in de FMCG- en retail markt.

Wij sturen onze winkels aan op basis van cijfers. Al deze cijfers worden wekelijks verwerkt in commerciële evaluaties en dashboards en jij helpt mee aan het beschikbaar stellen, ontwikkelen en verbeteren van commerciële informatie d.m.v. het verzamelen van diverse data. Winkelcommunicatie houdt in het bedenken, ontwikkelen en produceren van alle (semi)permanente en tijdelijke communicatiemiddelen die je in winkels tegenkomt. Daarbij kun je denken aan borden aan de wanden met uitleg over de producten, posters en kaartjes voor op het schap. Verder doen we pilots om nieuwe communicatiemiddelen te testen.

Met lokale marketing ondersteunen we winkels bij het bedenken en uitvoeren van lokale initiatieven. Dit is vaak op maat aan een winkel bij verschillende situaties, zoals verbouwingen van winkels, kansen of bedreigingen in de markt, wijzigingen in openingstijden en lokale evenementen. Voor elke situatie bekijk je welke middelen het best ingezet kunnen worden.

Werkzaamheden:

 • Verzorgen, ontwikkelen en verbeteren van commerciële communicatie richting de winkels en het opstellen van input hiervoor;
 • Meehelpen aan het proces rondom promoties (plannen promoties, marketing-uitingen, volumes, financiële afwikkeling en het evalueren van promoties);
 • Productie van promotionele uitingen en meehelpen aan doorontwikkeling en verbetering daarvan;
 • Algemene promotionele taken, ondersteunend aan het team. Denk aan data-invoer, testen van nieuwe systemen, ed.;
 • Het volgen en analyseren van de ontwikkelingen aan klantzijde (afzet/omzet/winst en marktgegevens) en dit door vertalen naar kansen;
 • Mogelijkheden voor nieuw aanvullend assortiment onderzoeken;
 • Het neerzetten en openen van nieuwe winkels samen met het retail team.
 • Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor minimaal 5 maanden (exacte startdatum in overleg). Het is mogelijk om één dag per week aan een (afstudeer)opdracht te werken.

Wat zoeken wij in jou?

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 6 kernwoorden. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht denken, Hongerigheid en Persoonlijke Groei. Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Wij zoeken iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Een marketing- of communicatie opleiding;
 • Affiniteit met FMCG en Retail;
 • Een praktische mentaliteit;
 • Kennis van Photoshop en Excel is een pré;
 • Zelfstandigheid;
 • Initiatiefrijk en oplossingsgerichtheid;
 • Creativiteit;
 • Commerciële en klantgerichte instelling;
 • Sterk analytisch vermogen en resultaatgericht;
 • Teamplayer en sociaal/communicatief sterk.

Dus: Heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waar je verantwoordelijkheid krijgt? Stuur dan jouw CV en motivatie naar miguel@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas of een kop koffie!

Stagiair(e) Retail Operations De Pindakaaswinkel

Ben jij die energieke duizendpoot die positief ingesteld is en weet van aanpakken? Wil je veel leren en ook graag je steentje bijdragen aan het avontuur van De Pindakaaswinkel? Lees dan verder!

Als stagiaire Retail Operations speel jij een grote rol in het team dat zich elke dag bezig houdt met alle praktische en operationele werkzaamheden binnen de volledige retail organisatie van De Pindakaaswinkel. Dit betreft voornamelijk logistiek, winkelombouw, winkelinrichting, uitstraling van de winkels en kwalitatieve, efficiënte en goedkopere oplossingen voor dagelijkse dingen.

Werkzaamheden:

 • Ontwikkelen en de lead pakken voor het logistieke beleid en toezien op juiste uitvoering/bijsturing hiervan;
 • Voert wekelijks overleg inzake de binnenkomende goederen planning en afspraken leveranciers en voorziet de organisatie van ondersteunende informatie m.b.t. logistieke en commerciële voortgang;
 • Beheersing van correcte voorraadinformatie;
 • Altijd op zoek naar kwalitatieve efficiënte en goedkopere oplossingen;
 • Ontwikkelen van plannen voor efficiënte en serviceverbetering;
 • Initieert plannen en procedures voor optimalisatie van algemene processen;
 • Helpt winkels opbouwen/ombouwen van het voorproces tot en met de uitvoering;
 • Denkt na en mee over het kassa- en it systeem.
 • Het gaat hier om een meewerkstage voor minimaal 4 dagen per week, 5 maanden (exacte startdatum in overleg).

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 6 kernwoorden. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht denken, Hongerigheid en Persoonlijke Groei. Is dat zo en lijkt deze stage jou een leuke uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie naar miguel@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas of een kop koffie!

Ben jij de topper die wij zoeken?

Stuur een e-mail met CV en motivatie naar joost@depindakaaswinkel.nl

Winkelmand0
Je winkelmand is (nog) leeg
Doorgaan met winkelen