Vacatures

Vacature allround medewerker makerij

Vind je het leuk om lekker met je handen te werken in een gezellig team? Houd je daarbij van veel afwisselende taken? Voel je er wat voor om door te kunnen groeien en ben je niet vies van een broodje pindakaas? Dan hebben wij een vacature voor je om je vingers bij af te likken! Wij zijn op zoek naar een makerijmedewerker voor onze makerij aan de Machineweg 222B in Aalsmeer.

Over De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel is dé bestemming voor liefhebbers van pindakaas in alle smaken en variaties, ook wel Pindabazen genoemd. Met een webshop, meerdere vestigingen in het hele land en meer dan 800 verkooppunten bieden we onze klanten een lekkere ervaring waarin ze kunnen genieten van de meest bijzondere en heerlijke pindakaascreaties. Onze missie is om pindakaas op het voetstuk te zetten dat het verdient door het naar een hoger niveau te tillen met ambachtelijke en innovatieve smaken. Dat doen we nu zo’n 8 jaar en wij hebben nog steeds honger naar meer! Jij ook?

Het wordt jouw taak ervoor te zorgen dat er genoeg pindakaas wordt geproduceerd, zodat al deze winkels bomvol pindakaas komen te liggen. Dit proces loopt vanaf het maken van de pindakaas tot aan het vullen en labelen van de potjes en ook de verzending hiervan.

Werkzaamheden

 • Het maken van de pindakaas en vullen van de potten;
 • Het schoon en netjes houden van het magazijn en de productiehallen.

 

Wie wij zoeken

Bij De Pindakaaswinkel gaan we met veel plezier naar ons werk, dit komt mede doordat wij werken aan de hand van 5 kernwaarden. Het is dan ook een vereiste dat jij je in onze kernwaarden kan vinden, dit zijn: Positief, Vindingrijk, Hongerig naar meer, Samen en Persoonlijk. Is dat zo? Lees dan vooral verder!

 • Jij bent flexibel, zelfstandig en past in een vlot, jong team;
 • Jij bent energiek en een aanpakker;
 • Jij bent 4 dagen in de week beschikbaar;
 • Jij bent bij voorkeur woonachtig in regio Aalsmeer;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat.


Wat wij bieden

 • De mogelijkheid om te werken in een uniek en groeiend concept;
 • Een leerzame en gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Training en begeleiding om je vaardigheden te versterken en je kennis over pindakaas te vergroten;
 • Een passend salaris met groeimogelijkheden.

 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij het leukste foodbedrijf van Nederland? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar michiel@depindakaaswinkel.nl. Wij kijken ernaar uit om van je te horen.

 

De Pindakaaswinkel is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit in het team.

Ben jij de topper die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een inpakker!

Bij De Pindakaaswinkel zetten wij pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daaraan bijdragen!

Ben jij een echte aanpakker, op zoek naar een leuke baan en wil je dat doen in een pindakaasparadijs? Vind jij het leuk om in een klein team te werken, waar jij veel verantwoordelijkheid hebt? Dan hebben wij een vacature voor je om je vingers bij af te likken! Voor onze pindakaasmakerij aan de Machineweg 222B in Aalsmeer zijn wij per direct op zoek naar een inpakker.

Over De Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel is dé bestemming voor liefhebbers van pindakaas in alle smaken en variaties. Met een webshop, meerdere vestigingen in het hele land en meer dan 800 verkooppunten bieden we onze klanten een lekkere ervaring waarbij ze kunnen genieten van de meest bijzondere en heerlijke pindakaascreaties. Onze missie is om pindakaas op het voetstuk te zetten dat het verdient, door het naar een hoger niveau te tillen met ambachtelijke en innovatieve smaken. Dit doen we nu zo’n 7 jaar en wij hebben nog steeds honger naar meer! Jij ook?

Werkzaamheden:

 • Het verwerken en inpakken van de bestellingen
 • Het bijhouden van de inventaris.
 • Het schoon en netjes houden van het magazijn en de productiehallen.

Wie zoeken wij?
Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 5 kernwaarden: Positief, Persoonlijk, Samen, Vindingrijk, Hongerig naar meer. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Is dat zo? Lees dan vooral verder!

 • Jij houdt van aanpakken
 • Jij kunt goed overzicht houden
 • Jij bent niet bang om je handen vies te maken
 • Jij bent 24-32 uur in de week beschikbaar
 • Woonachting in Aalsmeer of direct omgeving is een pré.

Dus: Heb jij zin in een uitdagende functie bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waar je verantwoordelijkheid krijgt over het inpakproces? Stuur dan jouw CV en motivatie naar stephanie@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas en een kop koffie!

De Pindakaaswinkel is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit in het team.

Tja, “Sales- en Accountmanager” is zo’n algemene term horen wij jou denken. Dat vinden wij stiekem ook. Maar laten we proberen om jou een zo goed mogelijk beeld te geven naar wie of wat wij op zoek zijn!
Ben jij iemand die aan het prille begin van je carrière staat en heb je ongelofelijk veel zin in een vette uitdaging? Top, lees dan verder! Als je net bent afgestudeerd en een enorme honger hebt gekweekt om eindelijk de eerste stappen te zetten in een commerciële carrière, dan willen wij graag meer van jou weten. Ook als je niet gestudeerd hebt, maar wel heel erg gemotiveerd bent om te leren tijdens je werk, zijn wij benieuwd naar jou. Wie je ook bent, bij ons kun je jezelf gaan ontwikkelen op het gebied van ondernemen en krijg je de kans om jezelf te ontplooien als commerciële knaller! Wij vinden het voornamelijk ontzettend belangrijk dat jij heel veel zin hebt om deze uitdaging aan te gaan.

Over De Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel is dé bestemming voor liefhebbers van pindakaas in alle smaken en variaties, ook wel Pindabazen genoemd. Met een webshop, meerdere vestigingen in het hele land en meer dan 800 verkooppunten bieden we onze klanten een lekkere ervaring waarin ze kunnen genieten van de meest bijzondere en heerlijke pindakaascreaties. Onze missie is om pindakaas op het voetstuk te zetten dat het verdient door het naar een hoger niveau te tillen met ambachtelijke en innovatieve smaken. Dat doen we nu zo’n 7 jaar en wij hebben nog steeds honger naar meer! Jij ook?

Functieomschrijving
Als Sales- en Accountmanager ben je het gezicht van De Pindakaaswinkel en speel je een cruciale rol in hoe onze klanten ons mooie product zullen beleven. Het informeren over onze pindakaas en het creëren van een onvergetelijke pindakaaservaring horen daar zeker bij. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het sluiten van deals en het bijdragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen. Natuurlijk snappen wij ook dat jij nog veel moet leren en daar krijg je dan ook de ruimte voor. Bovendien werk je samen met een ontzettend gezellig en enthousiast team om de salesactiviteiten te verbeteren en events te ondersteunen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een medewerker die de regio zuid bedient. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 350 klanten.

Wat wij bieden

– Een prachtige start van je carrière in de sales.
– De mogelijkheid om te werken in een uniek en groeiend concept.
– Een leerzame en gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
– Training en begeleiding om je vaardigheden te versterken en je kennis over pindakaas te vergroten.
– Een passend salaris met groeimogelijkheden.
– Een supermooie kans om ervaring op te doen op het gebied van ondernemen en sales.
– De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. We verwachten dat je minimaal 1 dag per week op kantoor bent (na de inwerkperiode).

Wie wij zoeken

– Je staat aan het begin van je carrière en hebt de drive om te groeien.
– Je hebt een passie voor sales en commercie.
– Je bent energiek, communicatief sterk en representatief.
– Affiniteit met voeding, in het bijzonder pindakaas, is een pluspunt.
– Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs.
– Je bent flexibel inzetbaar, dus ook af en toe in het weekend.
– Je hebt ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en jezelf te bewijzen!

Ben jij klaar om je sales carrière te lanceren bij het leukste foodbedrijf van Nederland? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar joost@depindakaaswinkel.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen de lekkerste pindakaaservaring te creëren voor onze klanten!

De Pindakaaswinkel is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit in het team.

Voor onze winkels in West-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Voor onze winkels in Midden-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Voor onze winkels in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar Pindabazen/ top verkopers die staan te popelen om een verrukkelijke uitdaging met beide handen aan te grijpen!

Wie zijn wij?

Wij van De Pindakaaswinkel maken de allerlekkerste pindakaas van Nederland en dat in minstens 10 verschillende smaken! Zonder poespas, maar wel met een heleboel liefde en aandacht.

Bij De Pindakaaswinkel heerst een enthousiaste, creatieve en hongerige sfeer. Met uiteraard een gemeenschappelijke liefde voor pindakaas.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij communicatief sterk? En lik jij je vingers af bij pindakaas? Dan vink je alvast twee hele belangrijke boxjes af! Ben jij naast enthousiast en gepassioneerd ook nog eens zorgvuldig, flexibel, zelfstandig, behulpzaam én energiek?! Man man man, dat kan bijna niet meer fout gaan dan!

Wat bieden wij jou?

De allerlekkerste baan van Nederland. Als winkelmedewerker en Pindabaas mag jij onze klanten alles vertellen wat jij weet over onze heerlijke pindakaas. Omringt door pindakaas ga je samen met hen op zoek naar het ideale pindakaaspakket dat bij ze past.

Je kunt bij ons 16-24 uur per week aan de slag, waarvan er ook af en toe 1 in het weekend zal zijn. Ook is er een mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan.

Wat moet jij doen om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je de vacature doorgelezen en kan je je gedachten niet meer verzetten, zó veel zin heb je er in?! Reageer dan snel door een e-mail met je CV én een foto van jezelf te sturen naar monica@depindakaaswinkel.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel met een broodje pindakaas om de toekomst te bespreken.

Houd jij van pindakaas en maak jij oneindig veel combinaties op je brood? Dan hebben wij misschien wel de leukste stageplaats van Nederland voor jou! Wij hebben doorlopend ruimte voor twee stagiair(e)s marketing.

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Bij De Pindakaaswinkel is social media erg belangrijk. Wij bedenken zoveel mogelijk ludieke acties en inhakers om in het nieuws te komen of in contact te blijven met onze volgers op onze social mediakanalen. Daarnaast werken we geregeld samen met influencers, met wie we leuke acties bedenken. We hebben al een flinke fanbase opgebouwd en het wordt o.a. jouw taak om deze verder uit te breiden.

Werkzaamheden

 • Het creëren van content voor onze sociale mediakanalen (met name Facebook en Instagram)
  en deze kanalen bijhouden
 • Het creëren van content voor blogs en nieuwsbrieven
 • Het leveren van creatieve input voor en het mede-opzetten van PR-acties/events
 • Het opzetten van samenwerkingen met influencers
 • Het realiseren van je eigen ideeën!

Functie eisen
Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 5 kernwaarden: Positief, Persoonlijk, Samen, Vindingrijk, Hongerig naar meer. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen.  Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Verder:

 • Jij hebt een sterke affiniteit met social media en digital marketing
 • Jij houdt van creatief schrijven en hebt sterke communicatieve vaardigheden
 • Jij beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift
 • Jij bent leergierig en houdt van aanpakken
 • Jij volgt een HBO- of WO-studie op het gebied van marketing/communicatie/media
 • Jij bent proactief en zelfstandig
 • Jij bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

Wij bieden:

 • Een stageplaats voor minimaal 3 maanden
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een klein en jong team
 • Een gezellige en productieve werksfeer
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Stagevergoeding in overleg
 • Zoveel pindakaas als je op kunt

Heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend, foodbedrijf?
Stuur dan jouw CV en motivatie op naar stephanie@depindakaaswinkel.nl

Ben jij commercieel ingesteld? Lijkt het je interessant om met onze huidige klanten een warme band te onderhouden en tevens nieuwe klanten te vertellen over de lekkerste pindakaas van Nederland? Dan hebben wij een heerlijke stageplek voor jou!

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Onze pindakaas ligt in meer dan 800 bakkerijen, delicatessenzaken, koffietentjes, conceptstores en sportscholen. Daar zijn wij ontzettend trots op! Om deze lijst te onderhouden, ze met nog meer plezier onze pindakaas te laten verkopen en nog verder uit te breiden zijn wij doorlopend op zoek naar een sales / accountmanagement stagiair(e). Wij hebben doorlopend ruimte voor een stagiair. 

Werkzaamheden

 • Een stageopdracht m.b.t. omzetverhoging bij huidige klanten of nieuwe verkoopkanalen
 • Werven van prospects
 • Customer Relationship Management
 • Accountmanagement; je gaat op bezoek bij klanten en denkt mee over hoe we hen nog beter kunnen bedienen
 • Je werkt mee met alle facetten van het bedrijf en krijgt de kans om nieuwe wegen in te slaan.

Functie eisen

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 5 kernwaarden: Positief, Persoonlijk, Samen, Vindingrijk, Hongerig naar meer. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen.  Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Verder:

 • Jij hebt affiniteit met pindakaas
 • Jij bent een vlotte babbelaar
 • Jij bent niet bang om creatieve ideeën te delen
 • Jij houdt van aanpakken
 • Jij hebt een commerciële visie
 • Jij bent leergierig
 • Jij bent minimaal 3 maanden, 4 dagen in de week beschikbaar
 • Ervaring in de sales en een rijbewijs B is een pré.

Wij bieden:

 • Een stageplaats voor minimaal 3 maanden
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een klein en jong team
 • Een gezellige en productieve werksfeer
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Stagevergoeding in overleg
 • Zoveel pindakaas als je op kunt

Dus: Heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waar je verantwoordelijkheid krijgt over het salesproces? Stuur dan jouw CV en motivatie naar michiel@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas of een kop koffie!

Stagiair(e) Makerij

Heb jij zin om te leren hoe je van Argentijnse pinda’s de lekkerste pindakaas van Nederland kunt maken? Dan hebben wij een smakelijke stageplek voor jou! Voor onze makerij in Aalsmeer zijn wij doorlopend op zoek naar meerdere stagiaires.

Wij bij De Pindakaaswinkel zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient en jij kan daar aan bijdragen. Wij nemen je mee in het proces om van pinda’s een prachtig product te maken. Daarnaast leer je hoe onze makerij functioneert en help je bij alle facetten. 

Werkzaamheden 

 • Maken van 10 verschillende soorten pindakaas
 • Potjes pindakaas vullen
 • Verpakken van de pindakaas
 • Inpakken van de pindakaas
 • Verzendingen gereed maken

Functie eisen 

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 5 kernwaarden: Positief, Persoonlijk, Samen, Vindingrijk, Hongerig naar meer. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen.  Is dat zo? Lees dan vooral verder!

Verder:

 • Jij doet altijd je best
 • Jij bent leergierig
 • Jij houdt van aanpakken
 • Jij staat positief in het leven
 • Jij volgt een opleiding op het gebied van voeding
 • Aantal dagen in overleg (minimaal 1 dag in de week)
 • Technische kennis is een pré

Dus: heb jij zin in een uitdagende stage bij een klein, snelgroeiend foodbedrijf waarin je veel kunt leren over het maken van een topproduct? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar joost@depindakaaswinkel.nl. 

Stagiair(e) Retail Operations De Pindakaaswinkel

Ben jij die energieke duizendpoot die positief ingesteld is en weet van aanpakken? Wil je veel leren en ook graag je steentje bijdragen aan het avontuur van De Pindakaaswinkel? Lees dan verder!

Als stagiaire Retail Operations speel jij een grote rol in het team dat zich elke dag bezig houdt met alle praktische en operationele werkzaamheden binnen de volledige retail organisatie van De Pindakaaswinkel. Dit betreft voornamelijk logistiek, winkelombouw, winkelinrichting, uitstraling van de winkels en kwalitatieve, efficiënte en goedkopere oplossingen voor dagelijkse dingen.

Werkzaamheden / aandachtsgebieden:

 • Cijfers: Daily recap, weekly recap, exploitatieresultaat, roosters, omzetrapportage winkels met omzethuurelement, integrale voorraadtellingen en omzettargets opstellen.
 • Operationeel / Logistiek: inpakproces coördineren, afwijkingen transport planning, pakbonnen maken, bijzondere bestellingen, inkoop winkelhal, MarComm, specials
 • Management Operationeel: 1-1 Calls SM’s, 1-1 Calls Specialisten, kwartaalmeeting, specials bepalen & bestellen, MarComm nieuwe winkels
 • Projecten: (Her)openen, sluiten, verhuizen of verbouwen van winkels
 • Winkelbezoeken voor monitoring en commerciële aansturing
 • Marketing projecten: Lokale marketing, marketing rondom events en specials, lokale events/marketingactiviteiten ontwikkelen

Het gaat hier om een meewerkstage voor minimaal 4 dagen per week, 5 maanden (exacte startdatum in overleg).

Bij De Pindakaaswinkel werken wij aan de hand van 5 kernwaarden: Positief, Persoonlijk, Samen, Vindingrijk, Hongerig naar meer. Je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen. Is dat zo en lijkt deze stage jou een leuke uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie naar miguel@depindakaaswinkel.nl en hopelijk zien we elkaar snel voor een boterham met pindakaas of een kop koffie!

 

Ben jij de topper die wij zoeken?

Stuur een e-mail met CV en motivatie naar joost@depindakaaswinkel.nl

Winkelmand0
Je winkelmand is (nog) leeg
Doorgaan met winkelen